Woorden hebben kracht, er zijn talloze religies bekend die dit uitspreken, maar hoe kun je dit onderzoeken?

Spread the love

Woorden hebben macht! God sprak woorden om de aarde te scheppen met groen gras, blauwe luchten en stromend water. Vervolgens schiep hij met de klanken van intentie het beest en vervolgens de mens naar zijn beeld om het te bewonen. Kijkend naar het product van zijn woorden, achtte God het goed en rustte vervolgens in tevredenheid over zijn werk.

  • De mensheid werd naar het beeld van God geschapen. Dat betekent dat ook wij het vermogen hebben om de schepping te spreken. Onwetendheid over het vermogen houdt de macht niet tegen. Heb je ooit geklaagd over een onaangename situatie en ervaren dat het erger wordt? Woorden moeten zorgvuldig gekozen worden om de gewenste schepping te manifesteren. De volgorde van het verlangen moet correct worden uitgesproken om het naar voren te brengen.

Godsdiensten over heel de wereld hebben het over de kracht van het woord

Hoe heeft Jezus de zieken genezen en de vermoeide mensen vernieuwd? Men zou kunnen zeggen dat hij ze de hand heeft gelegd. Sommige heeft hij gedaan. Woorden van intenties kunnen met of zonder hoorbare stem worden uitgesproken. Hoe heeft Mozes de Rode Zee gescheiden? Ja, hij wees een staf aan. Geen van ons beiden was er, dus we weten niet of hij intenties uitsprak die wel of niet te horen waren. Misschien sprak hij in zijn hart en handelde hij met geloof.

Woorden kunnen ongelofelijk veel kracht hebben voor veel mensen

Geloof en geloof laten woorden doen wat ze doen. Geloof zorgt ervoor dat er woorden worden gesproken; terwijl geloof de handelingen ondersteunt die worden verricht naast de woorden die vanuit geloof worden gesproken. Samen creëren ze ervaringen.

Mensen interpreteren de meeste ervaringen als goed of slecht; gebaseerd op aardigheid. Ik was verbaasd toen ik de kennis kreeg over hoe ik mijn levenservaringen woord voor woord creëer.

  • Schrijvers gebruiken woorden om verhalen en ervaringen te creëren voor het vermaak van de lezers. Ik leerde hoe ik moest schrijven in het ontwerp van openbare delen, terwijl ik me tegelijkertijd bewust werd van de kracht van woorden. In het kort, het fenomeen nam vorm aan als een struikelblok voor mijn poging om vooruit te komen in een lonende carrière. Angst voor de schepping hield mijn woorden gegijzeld.
  • Ik bevond me temidden van een reeks onaangename ervaringen in mijn leven die ik wilde overwinnen. Niet alleen wilde ik dat, ik moest ook schrijven om iets te hebben om een carrière mee op te bouwen. Mijn geest aarzelde uit angst voor het schrijven van de verkeerde dingen.
  • Het is duidelijk dat ik mijn angst om te schrijven heb overwonnen. Daar ben ik dankbaar voor. Ik neem de tijd en kies mijn woorden zorgvuldig uit als ik spreek en schrijf. Mijn intenties geven betere aanwijzingen over de woorden die ik moet spreken om mijn verlangens te creëren. Duidelijkheid over de bedoelingen is belangrijk.