Wat je moet doen op de dag van je theorie examen

Spread the love

Je hebt flink gestudeerd en de dag is aangebroken om je examen te doen. Hier zijn er enkele handelingen die je voor en tijdens je examen moet plegen zodat je met een gerust hart en succes je examen kunt behalen.

https://www.youtube.com/watch?v=S6n0TQ_cBlQ

Laat voldoende tijd over

De kans is groot dat je nog niet eerder in het theorie-testcentrum bent geweest, dus laat voldoende tijd over om er te komen en stress op de dag te minimaliseren.

Vergeet uw voorlopige licentie-fotokaart niet

U moet uw rijbewijs met fotokaart hebben op de dag van uw theorie-examen. Als u het vergeet, kunt u niet deelnemen aan uw test en moet u nog steeds de testkosten betalen.

Gebruik de oefentijd

Je krijgt 15 minuten voor je test om te wennen aan het touchscreen en de lay-out van de vragen. Neem de tijd en als iets er niet uitziet alsof het goed werkt, verhoog het dan voordat je test begint. Ga ook de auto theorie ezelsbruggetje oefenen.

Markeer lastige vragen

In de test heeft u 57 minuten om 50 meerkeuzevragen te beantwoorden. Zit je vast aan een lastige? Maak je geen zorgen. Je weet hoeveel fouten mag je in theorie examen maken. Druk op de vlagknop en het zal de vraag als onbeantwoord markeren, zodat je er gemakkelijk naar terug kunt gaan voor het einde van de test.

Neem een ​​adempauze

Je krijgt een pauze van 3 minuten tussen het eerste en tweede deel van je test. Je bent halverwege daar (JA!) Dus neem een ​​adempauze, strek je even uit aan het bureau en concentreer je op het volgende deel van de test – gevaarherkenning .