Hoe te beleggen in cryptocurrencies 101

Spread the love

Het feit dat u deze handleiding leest, toont ons dat u geïnteresseerd bent in beleggen in cryptocurrencies. Dit onveranderlijke en uitwisselbare cryptografische token belooft hard en niet-manipuleerbaar geld te worden voor de hele wereld. Hun advocaten zien een toekomst waarin Bitcoin of andere cryptocurrencies Euro, Dollar enzovoort zullen vervangen en de eerste vrije en harde wereldvaluta zullen creëren.

Wees OK met het nemen van berekende risico’s

Omdat de volatiliteit van cryptocurrencies aanzienlijk hoger is dan die van andere beleggingscategorieën, zijn ze geen normale belegging. Bovendien is er altijd het risico dat uw land cryptocurrency-handel verbiedt en ruilt. Als dat het geval is, moet je de vrede sluiten met het niet liquideren van je crypto-activa. Dus, de belangrijke afhaalmogelijkheid hier is om alleen zoveel geld te riskeren als je je kunt veroorloven. Haast je niet als het gaat om crypto exchanges.

Onthoud dat er andere munten zijn

Tot eind 2016 was Bitcoin de cryptocurrency, en er was niet veel meer. Als u wilt investeren in het succes van cryptocurrencies, hebt u Bitcoin gekocht. Periode. Andere cryptocurrencies – “Altcoins” genoemd – zijn net pennyvoorraden op schaduwrijke online-markten, meestal gebruikt om de GPU’s van mijnwerkers te laten werken, de prijs op te pompen en de munten te dumpen.

Dit is echter veranderd. Hoewel Bitcoin nog steeds de dominante cryptocurrency is, is het in 2017 een deel van de hele cryptomarkt die snel daalde van 90 naar ongeveer 40 procent, en het zit rond 50% vanaf september 2018. U kunt dus ook goed verdienen met litebit crypto exchange.

Daar zijn verschillende redenen voor. Hoewel Bitcoin de onbetwiste koning van cryptocurrencies blijft, hebben veel mensen het toekomstige nut ervan in twijfel getrokken. Ten eerste kwamen er nieuwe en opwindende cryptocurrencies uit, ten tweede had Bitcoin last van ernstige prestatieproblemen en leek het erop dat de Bitcoin-gemeenschap dit probleem lang niet kon oplossen. Het probleem met de blokgrootte was met name een enorm twistpunt in de gemeenschap, wat uiteindelijk leidde tot het creëren van bitcoin-contanten en het opsplitsen van de gemeenschap.