Handige auto-accessoires die u eigenlijk nodig heeft

Spread the love

Ik herinner me hoe opgewonden ik was om mijn eerste auto te krijgen. Het was synoniem met “absolute vrijheid”, zelfs als het ding een cassettespeler had. Jaren later ben ik nog steeds dankbaar dat ik iets heb met een werkende motor, maar ik ben helemaal bezig met de ontzettend handige auto-accessoires die je echt nodig hebt, want ik wed dat ik nog steeds die ’05 Hyundai, cassettespeler en al rock. Als u niet noodzakelijkerwijs het geld voor nieuwe wielen heeft, kunt u degene die u al hebt, aankleden met de coolste auto-gadgets en essentiële voertuigaccessoires.

Een slimme autolader die u helpt uw ​​auto te vinden op de drukste parkeerplaats

Iedereen is zijn auto kwijtgeraakt op een parkeerplaats, en de meeste hebben beschamend heen en weer gelopen met hun sleutels piepen in een poging hem te vinden. Deze slimme auto-locator en USB-oplader heeft twee USB-poorten om uw telefoon in de auto op te laden (ook sneller dan andere opladers voor sigarettenaanstekers), en het fungeert ook als een Bluetooth-volgapparaat dat u vanaf uw telefoon kunt gebruiken om op te sporen jouw auto.

Een zitkussen dat de dagelijkse tienvoudige reisafstand verbetert

Om je dagelijkse woon-werkverkeer een beetje minder ellendig te maken, is er dit Kieba Coccyx-zitkussen. Het is vooral innovatief omdat het een uitsparing voor je stuitje heeft, die helpt om je wervelkolom uit te lijnen en een geweldige houding te bevorderen. Omdat het gemaakt is van traagschuim, houdt het je de hele rit ondersteund en comfortabel. Als u een kind heeft, dan zal een goede auto stoelverhoger ook van pas komen.

Een net met drie zakken dat ervoor zorgt dat boodschappen en tassen niet overal worden gemorst

Hoe werkten winkelen vóór dit net met drie zakken? Geen idee, maar nu zul je niet meer gestrest zijn over het geluid van gemorste groenten als je de parkeerplaats verlaat. Drie vakken voorkomen dat items verschuiven, en de ingebouwde haken maken tijdelijke installatie in elke auto vrij eenvoudig. Geen interesse hierin? Misschien is een auto subwoofer meer wat voor je stijl?