DigiByte oprichter: “Ik verkoop niet!” aangezien de DGB-prijs na vertrek met 20% daalt

Spread the love

Jared Tate hekelde de “hebzucht” in crypto toen hij aankondigde te vertrekken uit het project dat hij had opgericht. Nu, als de prijs tanks, wil hij dat de wereld weet dat DGB nergens heen gaat.

 

Jared Tate, oprichter van de 37e gerangschikte cryptocurrency DigiByte, herinnerde Twitter “trollen” eraan dat hij zijn DGB-bezit niet verkoopt, nadat de muntprijs met bijna 20% was gedaald sinds hij zijn vertrek uit het project aankondigde.

 

Tate kondigde aan dat hij afgelopen vrijdag afstand deed van zijn vooraanstaande rol als oprichter van DigiByte. Tate zei dat hij moe was geworden van de “hebzucht en ongebreidelde plunderingen” die zichtbaar zijn in de crypto-industrie.

 

“Onderweg heb ik een aantal zeer nederige lessen geleerd. De eerste daarvan is hebzucht is de fundamentele drijvende kracht achter crypto en de acties van mensen in het leven ”, zei de oprichter van DGB op Twitter.

 

DigiByte gelanceerd in 2014, bedoeld als een goedkopere, veiligere versie van Bitcoin. Er wordt op vrijwillige basis aan bijgedragen en het steeg naar de 37e plek op basis van marktkapitalisatie zonder de blootstelling die wordt geboden door genoteerd te zijn aan grote beurzen, zoals Binance.


 

Maar in de dagen na het vertrek van Tate zakte de prijs van de DigiByte-munt als een steen. Vanaf vandaag is de DGB-prijs 19,67% gedaald sinds Tate zijn aankondiging deed. Tate keerde eerder deze week terug naar de sociale media om de “trollen en nepnieuws-cryptomedia” eraan te herinneren dat hij zijn munten niet verkocht en ook niet van plan was dat te doen.

 

Speculatie dat de prijsdaling van DigiByte werd veroorzaakt doordat Tate zijn muntenvoorraad verkocht, lijkt ongegrond. In tegenstelling tot veel andere cryptocurrencies, is DigiByte niet gemaakt met enige vorm van pre-mine. De beloning van de oprichter was niet onderverdeeld in zijn ICO, niet in de laatste plaats omdat het geen ICO had.

 

Gezien het voornemen van Tate om door te gaan met het bouwen van commerciële applicaties voor gebruik op de DigiByte-blockchain, zou het waarschijnlijk niet in zijn belang zijn om de crash van de munt te zien. bitcoin nieuws nederland heeft helder beeld.

 

In plaats daarvan is de scherpe prijsdaling van DigiByte misschien wel de markt die doet wat de markt doet. De dollarwaarde van DGB steeg met 930% in minder dan twee maanden, leidend tot begin mei. En een ding waar de cryptomarkt handelaren voortdurend aan herinnert, is: wat omhoog gaat, moet omlaag.

 

Ondanks de recente daling van DGB – die in werkelijkheid een paar dagen vóór de aankondiging van Tate begon – blijft de muntprijs 557% hoger dan twee maanden geleden. In het weekend lag de prijs van DGB in de buurt van $ 0,002702. digibyte is gedaald.

 

Tegenwoordig is het geprijsd op $ 0,017766 – en nog steeds aan het dalen. Dat kan wel of niet iets te maken hebben met het feit dat Tate weggaat. Maar één ding is zeker: de oprichter van DigiByte wil dat de wereld weet dat hij zijn tassen niet verkoopt